19 maart 2013

Hoge terraspotten - tuinieren op verschillende hoogtes

Hoge terraspotten bij terras-pot.nl
Hoge terraspotten brengen mogelijkheden tot het tuinieren op verschillende hoogtes. De combinatie van verschillende hoge plantenbakken en planten die verschillend uitgroeien, brengt heel wat aan mogelijkheden. 

Daar kun je heel je creativiteit mee uitleven! Je kunt kiezen voor één soort planten en verschillende kleuren plantenbakken. Of je kiest voor één kleur terraspotten en verschillende soorten planten. Of... de sky is the limit. 

Plaats ze in een groepje of op strategisch uitgekiende plekken in de tuin. Oplopend in hoogte, aflopend in hoogte, alles door elkaar. Het is gewoon wat je leuk vindt. 

Het leuke van hoge terraspotten is dat je ze kunt verplaatsen. Je kunt ze bijvoorbeeld ook een plekje in een kale border geven in een overgansperiode. En door regelmatig te verschuiven ziet je tuin er steeds weer anders uit. 

Hoge terraspotten kun je overal krijgen tegenwoordig. Maar als je écht kwalitatief goede hoge plantenbakken zoekt, neem dan eens een kijkje bij terras-pot.nl. Deze bloembakken worden vervaardigd in de zogenaamde rotatie-techniek, die kenners absoluut verkiezen boven andere productieprocessen. De terraspotten zijn uit één stuk, kras- en stootvast, winterhard en gaan gewoon heel lang mee. 

Wie voor witte terraspotten kiest, vraagt zich vaak af of ze goed schoon blijven. Dat gaat prima. Lees daarover mijn post over het schoonmaken van kunststof plantenbakken.

Veel creatief plezier gewenst met het spelen met hoge terraspotten in je eigen groene omgeving!